Hyr pryl för vildmark och friluftsliv Sportfiske heldag med lunch - Stockholm i Stockholms kommun av Speedcats på Rentl.se

Sportfiske heldag med lunch - Stockholm

Vår egna fiskeguide Eric tar dig med till sina favoritvikar och vackra platser i Mälaren...

Kategori Vildmark & Friluftsliv
Hyr av Speedcats Stockholm AB
Hämtas i Stockholms kommun

Sportfiske heldag med lunch - Stockholm

Vår egna fiskeguide Eric tar dig med till sina favoritvikar och vackra platser i Mälaren och Stockholms skärgård. När du åker på fisketur med oss i Stockholm ingår alltid lån av fiskeutrustning, varma kläder, egen fiskeguide och givetvis en fikakorg.

Vi erbjuder fiske både för privatpersoner och som företagsevent. Våra båtar är små och enkla att flytta till nya platser. Fisket anpassas efter olika årstider och era önskemål. Vi får oftast fisk men det är ingen garanti. Det vi kan garantera är en rogivande och vacker upplevelse i Stockholms skärgård.

Vi guidar under sex timmar och provar några olika platser där vi brukar ha bra fiskelycka. Lunch på skärgårdskrog ingår i priset. Har ni ingen egen utrustning lånar ni av oss. Varma kläder och fika ingår givetvis i priset.

Vart:
Vi utgår från Ekerö, Strandvägen eller Gamla stan. Vi kan även hämta upp på en plats efter era önskemål.

För vem:
Alla kan delta i sportfiske. Vi tar grupper från 3 personer och uppåt. Både företag och privatpersoner kan boka sportfiske med oss.

När:
Vi fiskar året runt.

Utrustning:
Lån av fiskeutrustning, varm overall och flytväst ingår alltid i priset.

Pris:
1995 kr per person. Min 3 personer.

Vi föreslår start kl 10 på förmiddagen.

Välkommen!

Typ: 
Övrigt
Avbokningspolicy: 
Vid avbokning 2 dygn före hyresperiod återbetalas 100% av hyresbeloppet. Vid avbokning 1 dygn före hyresperiod återbetalas 50% av hyresbeloppet.
0 omdömen om Speedcats Stockholm AB

Speedcats Stockholm AB har inte fått något omdöme än