Hyr verktyg Byggställning 8m - Stureby i Enskede / Årsta / Skarpnäck av Stureby på Rentl.se

Byggställning 8m - Stureby

Våra ställningar är av märket Zip-up, som är ledande inom området. Vi erbjuder också transport...

Kategori Verktyg
Hyr av Stureby Maskiner AB
Hämtas i Enskede / Årsta / Skarpnäck

Byggställning 8m - Stureby

Våra ställningar är av märket Zip-up, som är ledande inom området. Vi erbjuder också transport till ett bra pris inom Stockholm om du inte kan eller har tid att hämta själv, 438kr inkl moms enkel väg ( transport läggs till i efterhand vid önskemål ). Vi hyr varje år ut ställningar till hushåll och företag i hela Stockholms län.

Våra ställningar "Spann 75" är gjorda av aluminium så delarna är lätta att bära och ställningen är enkel att bygga upp med rätt instruktioner. Det går att bygga i flera olika höjder och bredder. Detta är byggnadsställingar av hög kvalité till bra priser.

Spann 75 är en rullställning av lättmetall. Mycket smidig att bygga upp. Perfekt när du ska måla om huset eller upp på höjd och jobba och vill slippa stå på stege. Rekommendationen är att välja bred ställning (spann 130) vid ståhöjd över 4 m, men situationen avgör ändå valet.

75 cm bred och 2,5 m lång.

- Öppettider -
Mån - Fre 07.00 – 16.00
Lunchstängt 11.30 – 12.30

Obs! Hyra över helg bokas alltid lördag och söndag. Maskinen lämnas då ut fredag eftermiddag och återlämnas måndag morgon.

Transport: För dig som inte har tid eller möjlighet att hämta hos oss finns möjlighet för transport av maskinen för 438kr inkl moms inom stor-stockholm, enkel väg.

Typ: 
Övrigt
Avbokningspolicy: 
Vid avbokning 2 dygn före hyresperiod återbetalas 100% av hyresbeloppet. Vid avbokning 1 dygn före hyresperiod återbetalas 50% av hyresbeloppet.
0 omdömen om Stureby Maskiner AB

Stureby Maskiner AB har inte fått något omdöme än