Hyr fest- och bröllopsartikel Ljud - och ljussystem i Stockholms län av på Rentl.se

Ljud - och ljussystem

Planerar du en fest eller ett event och letar efter ett ljud- och ljussystem som...

Kategori Fest & Bröllop
Hyr av
Hämtas i Stockholms län

Ljud - och ljussystem

Planerar du en fest eller ett event och letar efter ett ljud- och ljussystem som verkligen får igång festen? Detta system är perfekt för fester, DJ's, små band, artister och alla som vill ha bra ljudkvalitet på sitt event.

Setet innehåller två perfekt avstämda 10" mellan/högtalare som också kan användas som monitorer, samt en kraftfull aktiv 15" subwoofer utrustad med 4 hjul (2,5" hjul) för enkel transport. Två 5m högtalarkablar för satellithögtalarna och två högkvalitativa högtalarstativ ingår också.

Subwoofern är utrustad med ett aktiv delningsfilter och en 3-kanals förstärkare, inklusive en 300Wrms subwooferförstärkare och 2x 100Wrms mellan/höga frekvensförstärkare. Separata kontroller för subwoofer- och satellitförstärkare säkerställer en perfekt balans när som helst. De balanserade XLR-/Jack-ingångarna för båda kanalerna erbjuder högkvalitativ ljudingång för vilken enhet som helst.

Systemet har ett välbalanserat, kraftfullt ljud med tydligt definierade mellan/höga frekvenser och kraftfulla basfrekvenser. Den starka träkonstruktionen har svart, rep-resistent målning och en stark metallgrill med akustisk skum på insidan, vilket ger förbättrad skydd mot damm och stänk.

Setet innehåller tre festlampor som kan lysa i alla olika färger. Dessa lyser i takt med musiken. Även två mindre snurrande discolampor och en större avlång UV-lampa ingår (se bild).

Setet har XLR, RCA och AUX anslutningsmöjligheter.

Nöj dig inte med mediokert ljud och ljus på ditt nästa event, hyr denna uppsättning för en riktigt bra upplevelse!

Avbokningspolicy: 
Vid avbokning 2 dygn före hyresperiod återbetalas 100% av hyresbeloppet. Vid avbokning 1 dygn före hyresperiod återbetalas 50% av hyresbeloppet.
0 omdömen om

har inte fått något omdöme än

Senaste nyheterna

2019.11.14
Vi sväljer mikroplast motsvarande ett kreditkort ...
2019.10.24
Under hösten kommer vi synas i en rad olika medie...
2019.07.24
Det är därför nu helt gratis att använda Rentl...
2019.03.14
Äntligen börjar våren sakta men säkert göra s...

Vanligaste frågorna och svaren

Hur betalar jag?

Du som ska hyra ett objekt kommer överens med uthyraren kring hur och när betalning för hyresobjektet ska ske.

Hur får jag betalt?

Du kommer överens med den som ska hyra avseende hur och när betalning för ditt uthyrningsobjekt ska ske.

När ska jag återlämna det jag hyrt?

Datum framgår av bekräftelsemejlet du fick vid bokningen. Normalt ska hyresobjektet återlämnas senast klockan 09.00. Du kan avtala om annan återlämningstid men då ska du och den som hyr ut kommit överens om detta skriftligen t ex via mejl.

Är mina saker försäkrade vid uthyrning?

Uthyraren ansvarar för att hålla Objektet (inklusive eventuell utrustning och inventarier) försäkrat och att försäkringen även omfattar uthyrning. Uthyraren ansvarar för att när så krävs inhämta godkännande från sitt försäkringsbolag för att hyra ut Objektet. Uthyraren ansvarar också för att hålla sig uppdaterad kring eventuella förändringar i de försäkringsvillkor som gäller för det uthyrda Objektet. Ansvaret gäller under hela hyresperioden och tills Objektet är återlämnat till Uthyraren.