Hyr elektronik och spel Canon EOS 5DsR Kamerahus i Stockholms kommun av Scandinavian på Rentl.se

Canon EOS 5DsR Kamerahus

Canon 5DsR höjer ribban för 35mm digitalkameror med sina 50,6 megapixlar är den i skrivande...

Kategori Elektronik och Spel
Hyr av Scandinavian Photo Stockholm
Hämtas i Stockholms kommun

Canon EOS 5DsR Kamerahus

Canon 5DsR höjer ribban för 35mm digitalkameror med sina 50,6 megapixlar är den i skrivande stund den fullformatskameran med högsta upplösningen.

EOS 5DS R är utrustad med ett low-pass cancellation-filter för att säkerställa skarpast möjliga resultat. Filtret producerar en enastående detaljrikedom som passar när inget annat än den absolut maximala detaljnivån duger. Den höga upplösningen ger dig även stora möjligheter att beskära bilden men fortfarande få ut en högupplöst bild. Direkt i kameran kan du beskära din bild med 1,3x och 1,6x cropfaktor där 1,6x ger en stillbild på 19 megapixlar.

50,6 Megapixels CMOS-sensor
Low-pass cancellation-filter
Dubbla DIGIC 6-bildprossesorer
Upp till 5 bilder/s
61 punkters autofokussystem
Dubbla bildprocessorer
Dubbla DIGIC 6- bildprocessorer ger dig möjligheten att fånga varje ögonblick med förstklassig bildkvalitet med exceptionell färgåtergivning i bildserier upp till 5 bilder/s i full upplösning.

Low-pass cancellation-filter
EOS 5DS R är utrustad med ett low-pass cancellation-filter för att säkerställa skarpast möjliga resultat. Filtret producerar en enastående detaljrikedom som passar när inget annat än den absolut maximala detaljnivån duger.

Autofokus
Kamerans autofokussystem består av 61-fokuspunkter med 41 korssensorer som levererar fantastisk skärpa över hela bilden. När du fotograferar rörliga objekt hjälper Canons EOS iTR-autofokusteknik (Intellegent Tracking och Recognition) dig att få perfekt skärpa genom att spåra både ansikten och färger.

Kameran har dessutom en RGB+IR-mätningssensor på 150 000 pixlar med flimmeravkänning vilket gör att dina bilderna blir konsekventa och korrekt exponerade i situationer med svåra ljusförhållanden och blandat ljus.

Byggd för att arbeta
Sökaren som täcker 100% ger dig elektronisk information och hjälper dig att komponera bilden på bästa sätt och den LCD-skärmen på 3,2" är antireflexbehandlad för att minimera reflexter och ljusslöjor. Den nya anpassningsbara snabbkontrollskärmen ger en lättåtkomlig visning för de mest använda funktionerna. Ikonernas typ, storlek och placering kan enkelt anpassas efter fotografens önskemål eller tagningstillfälle.

Kamerahuset följer Canons design så du känner självklart igen dig och kommer snabbt igång och kan fotografera direkt. Huset är gjort i magnesiumlegering för att klara av tuffa tag och är vädertätad för att klara av tuffa väderförhållanden.

Kreativa lägen med fantastisk detaljrikedom
EOS 5Ds har flera olika kreativa lägen som till exempel "Fine Detail" som maximerar detaljnivån från den högupplösta sensorn och ger avancerad skärpejustering direkt i kameran. Multiexponering,HDR och inbyggd timer ger dig ännu flera möjligheter till att vara kreativ direkt i kameran. Den inbyggda timern ger dig möjlighet till att skapa fantastiska time laps-filmer utan avancerade tillbehör och extra utrustning.

Avbokningspolicy: 
Flexibel
Vid avbokning 2 dygn före hyresperiod återbetalas 100% av hyresbeloppet. Vid avbokning 1 dygn före hyresperiod återbetalas 50% av hyresbeloppet.
0 omdömen om Scandinavian Photo Stockholm

Scandinavian Photo Stockholm har inte fått något omdöme än