Hyr elektronik och spel Akurat LED Panel Bi-Color Kit 1 i Stockholms kommun av Scandinavian på Rentl.se

Akurat LED Panel Bi-Color Kit 1

Akurat S8bi studiokit LED-panel på 51x30 cm i robust aluminium med högeffektiva lysdioder, utbytbar optik och...

Kategori Elektronik och Spel
Hyr av Scandinavian Photo Stockholm
Hämtas i Stockholms kommun

Akurat LED Panel Bi-Color Kit 1

Akurat S8bi studiokit
LED-panel på 51x30 cm i robust aluminium med högeffektiva lysdioder, utbytbar optik och möjlighet att justera ljusstyrkan utan att påverka färgtemperaturen vilket gör den perfekt för användning både utomhus och i studion. Panelen avger maximalt ljusflöde upp till 5000 lumen. Den är konstruerad i dubbel balansteknik, baserad på en ny platt SMD-lysdioder med hög effekt och färgåtergivning. Justeringen av färgtemperatur och ljusstyrka styrs i microprocessorn, vilket kommer ge dig otroliga möjligheter. Det finns även två standardtemperaturer: dagsljus och tungsten. Färgtemperaturen kan även justeras i 3200-5600K och du kan spara de aktuella inställningarna.

Du kommer att få ett starkt och en stor ström av mjukt ljus av hög kvalitet, helt fritt från flimmer. Ljusets vinkel uppgår till 120 grader vilket gör att du kan ljussätta stora områden från relativt litet avstånd.

Kontrollpanelen är placerad på baksidan och består av kontrollknappar, en display som visar aktuell ljusstyrka i procent och den aktuella färgtemperaturen i Kelvin, LEDs signalerar ljusets sätt, uttag för batteri och uttag för nätadapter.

Pris 1000kr inkl moms / dag

Avbokningspolicy: 
Flexibel
Vid avbokning 2 dygn före hyresperiod återbetalas 100% av hyresbeloppet. Vid avbokning 1 dygn före hyresperiod återbetalas 50% av hyresbeloppet.
0 omdömen om Scandinavian Photo Stockholm

Scandinavian Photo Stockholm har inte fått något omdöme än

Senaste nyheterna

2019.11.14
Vi sväljer mikroplast motsvarande ett kreditkort ...
2019.10.24
Under hösten kommer vi synas i en rad olika medie...
2019.07.24
Det är därför nu helt gratis att använda Rentl...
2019.03.14
Äntligen börjar våren sakta men säkert göra s...

Vanligaste frågorna och svaren

Hur betalar jag?

Du som ska hyra ett objekt kommer överens med uthyraren kring hur och när betalning för hyresobjektet ska ske.

Hur får jag betalt?

Du kommer överens med den som ska hyra avseende hur och när betalning för ditt uthyrningsobjekt ska ske.

När ska jag återlämna det jag hyrt?

Datum framgår av bekräftelsemejlet du fick vid bokningen. Normalt ska hyresobjektet återlämnas senast klockan 09.00. Du kan avtala om annan återlämningstid men då ska du och den som hyr ut kommit överens om detta skriftligen t ex via mejl.

Är mina saker försäkrade vid uthyrning?

Uthyraren ansvarar för att hålla Objektet (inklusive eventuell utrustning och inventarier) försäkrat och att försäkringen även omfattar uthyrning. Uthyraren ansvarar för att när så krävs inhämta godkännande från sitt försäkringsbolag för att hyra ut Objektet. Uthyraren ansvarar också för att hålla sig uppdaterad kring eventuella förändringar i de försäkringsvillkor som gäller för det uthyrda Objektet. Ansvaret gäller under hela hyresperioden och tills Objektet är återlämnat till Uthyraren.