Hyr boende Kontor Lounge Månadskontrakt i Stockholms kommun av c/o på Rentl.se

Kontor Lounge Månadskontrakt

Obs! Uthyres enbart minst en månad Under dagarna är detta en lounge med kontorsplatser. Vår lokal...

Kategori Boende
Hyr av c/o Spiut
Hämtas i Stockholms kommun

Kontor Lounge Månadskontrakt

Obs! Uthyres enbart minst en månad

Under dagarna är detta en lounge med kontorsplatser. Vår lokal passar mycket för produktuppvisningar, mingel, seminarier, osv. Vi ordnar allt efter dit behov.

Det är ett ställe att slå ner häcken om du vill vila fötterna, ha ett möte eller bara njuta av en bra kopp kaffe i en cool miljö. Vi är en mötesplats, ett slagfält för hjärnornas kamp. En Kreativ kontorsmiljö som du nyttjar när du behöver det. Du har tillgång till avskilda coola mötesplatser och miljöer. Gillar du att arbeta flexibelt eller arbetar utanför stan men ofta behöver någonstans för att ha möten har vi den perfekta lösningen för dig.

Vi inspireras av Design och Fotokonst, New Yorks urbana kultur och miljö, vilket allt avspeglas i såväl lokalens läge som inredning och design. Samtliga möbler är noga utvalda och handplockade för att stämma in i en känsla av skandinavisk enkelhet i kombination med urbana och industriella attribut.

Sitt ihop med några vänner, eller finn din egen lugna vrå. Välkommen!

Typ: 
Övrigt
Antal rum: 
3
Antal bäddar: 
0
Möblerat: 
Ja
Wifi: 
Ja
El: 
Ja
Avbokningspolicy: 
Vid avbokning 2 dygn före hyresperiod återbetalas 100% av hyresbeloppet. Vid avbokning 1 dygn före hyresperiod återbetalas 50% av hyresbeloppet.
0 omdömen om c/o Spiut

c/o Spiut har inte fått något omdöme än