Support

Support

Är det något du funderar över eller behöver du svar på en fråga? Hör gärna av dig till oss på support@rentl.se eller ställ en fråga på vår Facebook sida

Har du frågor om tjänsten eller vill komma i kontakt med Rentl angående en bokning gör du det genom att skicka ett mejl till support@rentl.se. Svar på de vanligaste frågorna kan du även hitta på vår hemsida till exempel under "Frågor och svar" samt i de Allmänna villkoren. 

När det gäller frågor avseende en specifik bokning och ett specifikt hyresobjekt ska de i första hand hanteras direkt mellan den som hyr och den som hyr ut objektet.

Gäller det en avbokning ska du göra det via mejl till uthyraren och support@rentl.se och ange bokningsnumret. Läs mer i Allmänna villkor för detaljer kring avbokning och reklamation. 

Senaste nyheterna

2019.11.14
Vi sväljer mikroplast motsvarande ett kreditkort ...
2019.10.24
Under hösten kommer vi synas i en rad olika medie...
2019.07.24
Det är därför nu helt gratis att använda Rentl...
2019.03.14
Äntligen börjar våren sakta men säkert göra s...

Vanligaste frågorna och svaren

Hur betalar jag?

Du som ska hyra ett objekt kommer överens med uthyraren kring hur och när betalning för hyresobjektet ska ske.

Hur får jag betalt?

Du kommer överens med den som ska hyra avseende hur och när betalning för ditt uthyrningsobjekt ska ske.

När ska jag återlämna det jag hyrt?

Datum framgår av bekräftelsemejlet du fick vid bokningen. Normalt ska hyresobjektet återlämnas senast klockan 09.00. Du kan avtala om annan återlämningstid men då ska du och den som hyr ut kommit överens om detta skriftligen t ex via mejl.

Är mina saker försäkrade vid uthyrning?

Uthyraren ansvarar för att hålla Objektet (inklusive eventuell utrustning och inventarier) försäkrat och att försäkringen även omfattar uthyrning. Uthyraren ansvarar för att när så krävs inhämta godkännande från sitt försäkringsbolag för att hyra ut Objektet. Uthyraren ansvarar också för att hålla sig uppdaterad kring eventuella förändringar i de försäkringsvillkor som gäller för det uthyrda Objektet. Ansvaret gäller under hela hyresperioden och tills Objektet är återlämnat till Uthyraren.