Hyra ut

Hyra ut

Vill du göra miljön en tjänst och samtidigt tjäna lite extra pengar? Att hyra ut på Rentl går snabbt, är enkelt och tryggt

1
Skaffa ett konto
För att hyra ut registrerar du dig på tjänsten och det går väldigt snabbt och är enkelt
2
Lägg ut saker för uthyrning
Under fliken Mina sidor registrerar du utan kostnad det du vill hyra ut.
3
Hyra ut
Så fort någon bokat något får du ett bekräftelsemejl med kontaktuppgifter till den som vill hyra. Ni kommer överens om utlämning och betalning.

Hyra ut

Det är många som vill hyra saker av dig och du kan hyra ut verktyg, maskiner, stugan, skoter, släpet eller i princip vad som helst. Du kan tjäna stora pengar samtidigt som du gör miljön en tjänst. Ta chansen att tjäna pengar på de saker som du inte alltid använder och som står outnyttjade stor del av året! 

Den som vill hyra markerar dagar den vill hyra och ett sms och ett mejl skickas till dig som du godkänner innan bokningen kan slutföras.

Du kan även ange olika priser för det du hyr ut beroende på hur länge någon hyr dina saker. Du kanske kan tänka dig ett lägre dygnspris vid längre bokningar jämfört med någon enstaka dag. En annan funktion är att du kan ange kortaste antalet dagar du kan tänka dig att hyra ut något, till exempel minst tre dagar eller minst en vecka.  

Rentl hanterar bokningarna men du och den som vill hyra kommer överens om hur och när betalning ska ske

Betalning

Du och den som vill hyra kommer överens om hur och när betalning ska ske.

Vad kostar det?

Det är för närvarande helt avgiftsfritt att använda Rentls plattform

Miljön

När fler delar på samma resurser blir det bättre för miljön. Vi använder mindre råvaror för produktion, fabrikerna släpper ut mindre avgaser och det blir färre transporter. På så sätt kan du, förutom att göra din plånbok en tjänst, också bidra till ett mer hållbart samhälle och därmed även göra miljön en god gärning.