Hyra

Hyra

Vill du hyra verktyg, husvagn, båt, sportutrustning, saker till festen eller något annat? Sök på Rentl och hitta det du behöver snabbt och enkelt. Bra för miljön och bra för din ekonomi.

1
Skaffa ett konto
För att hyra på Rentl behöver du registrera dig på tjänsten och det tar bara en minut.
2
Hitta det du vill hyra
Sök fram det du vill hyra och boka i kalendern.
3
Hämta ut
När bokningen är godkänd får ni varandras kontaktuppgifter och ni överens kring detaljer avseende bokningen. Bestäm tid och plats för upphämtning av det du hyr.

Hyra på Rentl

Vill du hyra verktyg, sportutrustning, båt, husvagn, släp, skoter, takbox eller vad som helst? Att hyra på Rentl är väldigt enkelt, tryggt och smidigt. Du söker fram det du vill hyra och markerar antal dagar. 

Du markerar vilka dagar du vill hyra något och skickar en så kallad Bokningsförfrågan till uthyraren. Uthyraren beviljar sedan bokningsförfrågan och då får du en bekräftelse på detta med samtliga kontaktuppgifter till uthyraren.

Betalning

När du bokar ett objekt kommer du och den som hyr ut överens om hur ni ska göra med betalning.

Miljön

När fler delar på samma resurser blir det bättre för miljön. Vi använder mindre råvaror för produktion, fabrikerna släpper ut mindre avgaser och det blir färre transporter. På så sätt kan du, förutom att göra din plånbok en tjänst, också bidra till ett mer hållbart samhälle och därmed även göra miljön en god gärning.