Flexibel

Flexibel

Flexibel

Vid avbokning 2 dygn före hyresperiod återbetalas 100% av hyresbeloppet. Vid avbokning 1 dygn före hyresperiod återbetalas 50% av hyresbeloppet.

| 9999:- |

Ska du sätta lister? Ser du inte fram emot det?
Hyr min dyckertpistol och det blir genast roligare! :-)

Dewalt dyckertpistol DCN660 18volt.
Helt batteridriven, ingen gas.
1,6mm spik 20grader.

50 mm dyckert kan köpas till (självkostnadspris).

https://www.youtube.com/watch?v=dT4aUf2Kaoc

Behöver du hyra andra typer av spikpistoler/för andra ändamål? Kolla mina andra annonser. Chansen är stor att jag har det du behöver!

| 9999:- |

Planerar du en fest eller ett event och letar efter ett ljud- och ljussystem som verkligen får igång festen? Detta system är perfekt för fester, DJ's, små band, artister och alla som vill ha bra ljudkvalitet på sitt event.

Setet innehåller två perfekt avstämda 10" mellan/högtalare som också kan användas som monitorer, samt en kraftfull aktiv 15" subwoofer utrustad med 4 hjul (2,5" hjul) för enkel transport. Två 5m högtalarkablar för satellithögtalarna och två högkvalitativa högtalarstativ ingår också.

| 9999:- |

Värmeskåp med ström som håller maten 80 grader varmt.

-Fungerar med vanlig stickkontakt 230V.
-Handtag ovantill och magnetisk hållare för dörren vid fullöppning.
-Ingår 4st bleck och lock.
-Ska lämnas tillbaka i rent skick.
-Får plats med upp till 80-120 portioner mat.(Beroende på maträtt)
-Yttermått:
L: 63 cm. B: 42,8 cm. H: 43,5 cm.

Har du frågor, tveka inte på att höra av dig.
Kan även levereras i Stockholm mot avgift.

Om du anger koden "fin-katt-40t" när du använder Hygglo får du 50 kr att hyra för!

| 9999:- |

Forspoken för Ps5. En open world rpg där man använder magi.

| 9999:- |

IGASS 1250 A, bromsad släpvagn.

Längd 4000 mm

Bredd 1800 mm

Max lastvikt 930 kg

Lastutrymmets längd 2540 mm

Reg nr: PGN 524

Två st spännband medföljer

| 9999:- |

En fjällräven kajka 85L som passar perfekt när du ska ut på vandring.

Komplett med regnskydd.

| 9999:- |

En helt bärbar och kraftfull högtalare med hela 240 Watt. Inte att förväxlas med lillebror Partybox 100. Högtalaren har en ljusshow som rör sig i takt med musiken och kan enkelt kontrolleras via reglageknapparna.

Du kan ansluta din bärbara dator, surfplatta eller smartphone och streama musik i suverän kvalitet, trådlöst via Bluetooth. Du kan även spela från ett USB-minne och de kraftfulla batteriet klarar av att spela upp till 18 timmar.

| 9999:- |

Oavsett om du vill fånga scener från din senaste båtresa, professionell danskoreografi, sporttricks eller blogga om din livsstil - PowerVisions PowerEgg X "Weatherproof" använder innovativ teknik för att fånga ögonblick av din vardag i 4K-upplösning utan att vibbla - i alla väderförhållanden ! Med den vattentäta drönaren kan du erövra luftrum såväl som vatten.

Utrustad med två flytande fästen och ett vattentätt fodral kan PowerEgg "Weatherproof" även landa på vatten.

| 9999:- |

Med MiniMeis bärstol kan du bära ditt barn på axlarna. Bättre utsikt än via en vanlig bärstol för ditt barn och säkrare än att bära själv på axlarna utan ryggstöd.

Den är lätt att ha på axlarna och det är enkelt att lyfta upp barnet ur bärstolen när det behöver vila en stund. Konstruktionen avlastar bärarens nacke bra och gör att benen på barnet inte domnar.

| 9999:- |

Luftkyld 7 hk bensindriven OHV 4-taktsmotor med tyst gång, ljudnivå 96 LwA dB(A). Elverket har 2 st. 230 V/50 Hz-uttag och ett 12 V-uttag för t.ex. batteriladdning. Det är utrustat med voltmeter, överbelastningsskydd och oljenivåbrytare. Konstruktion av stålrörsstativ med vibrationsdämpare och försett med hjul och handtag som underlättar förflyttning.

Den stora tanken på 15 liter ger ca 11 timmars drifttid. Kontinuerlig belastning 230 V/2600 W, max 3000 W. Maxbelastning 12 V/8 A. Mått 60x45x46 cm. Vikt 42 kg.

Sidor

Senaste nyheterna

2019.11.14
Vi sväljer mikroplast motsvarande ett kreditkort ...
2019.10.24
Under hösten kommer vi synas i en rad olika medie...
2019.07.24
Det är därför nu helt gratis att använda Rentl...
2019.03.14
Äntligen börjar våren sakta men säkert göra s...

Vanligaste frågorna och svaren

Hur betalar jag?

Du som ska hyra ett objekt kommer överens med uthyraren kring hur och när betalning för hyresobjektet ska ske.

Hur får jag betalt?

Du kommer överens med den som ska hyra avseende hur och när betalning för ditt uthyrningsobjekt ska ske.

När ska jag återlämna det jag hyrt?

Datum framgår av bekräftelsemejlet du fick vid bokningen. Normalt ska hyresobjektet återlämnas senast klockan 09.00. Du kan avtala om annan återlämningstid men då ska du och den som hyr ut kommit överens om detta skriftligen t ex via mejl.

Är mina saker försäkrade vid uthyrning?

Uthyraren ansvarar för att hålla Objektet (inklusive eventuell utrustning och inventarier) försäkrat och att försäkringen även omfattar uthyrning. Uthyraren ansvarar för att när så krävs inhämta godkännande från sitt försäkringsbolag för att hyra ut Objektet. Uthyraren ansvarar också för att hålla sig uppdaterad kring eventuella förändringar i de försäkringsvillkor som gäller för det uthyrda Objektet. Ansvaret gäller under hela hyresperioden och tills Objektet är återlämnat till Uthyraren.