Hyr ut prylarna du sällan använder på rentl.se

2019.10.24
David Mattsson
298

Under hösten kommer vi synas i en rad olika medier som Aftonbladet, Blocket, Svd, Omni, Klart.se och Tv.nu. De är en del av vår höstsatsning med budskapet; "Gör som alla andra..Hyr ut prylarna du sällan använder på rentl.se" (Ej samma text i bilden ovan). Nåväl inte som "alla" andra kanske men vi ser att intresset ökar för uthyrning i takt med att miljömedvetandet ökar hos många människor. Att inte bara köpa utan att använda det som redan finns är ju i allra högsta grad hållbart. Det är en klimatfråga men också en fråga om att minska plast och andra soppor i våra hav och andra delar av naturen.

Samtidigt har de flesta av oss en förmögenhet bundna i olika saker i våra hem. Genom att hyra ut vissa grejer kan vi dryga ut våra inkomster och unna oss lite extra guldkant i tillvaron, kanske jobba lite mindre eller sätta av till pensionen!?

Vi på Rentl har helt tagit bort alla våra avgifter. Det är nu helt gratis att hyra ut och det kostar inget att annonsera. Du som hyr något betalar direkt till uthyraren. Det ska inte kosta pengar att dela. Det är mest hyggligt tycker vi!

 

Artikelns författare
David Mattsson

Grundare Rentl