Spirande vårkänslor på Rentl

Spirande vårkänslor på Rentl


2019.03.14
Johan Hedkvist
943

Spirande vårkänslor på Rentl

Äntligen börjar våren sakta men säkert göra sig till känna i stora delar av vårt avlånga land och vi börjar så sakteliga komma ut ur vårt ide.

Vi har fått in väldigt många bra saker från våra uthyrare som är perfekta inför vårens sysslor. Vi har till exempel ett stort utbud av maskiner och verktyg som gör hemmaprojektet så mycket lättare. Vill även tipsa om att spana in vårt stora utbud av båtar, vattenskotrar, kajaker med mera inför sommaren. Vill du pröva på båtlivet kan du med fördel göra det genom att hyra båten hos oss.

Visste du att delningsekonomin växer så det knakar och att den enligt en rapport från PwC kommer den fullständigt att explodera fram till 2025, läs rapporten här. Vi på Rentl märker verkligen av det starkt ökade intresset och ser fram emot nå ut till ännu fler användare under åren som kommer. Tänk på att det inte bara är bra för din ekonomi att använda dig av delningstjänster utan du gör även miljön och kommande generationer en stor tjänst.

Vi har tidigare släppt några filmer med Ingeborg och Alfred som upptäcker fördelarna med att hyra framför att köpa. Spana in filmen här på vår Facebooksida och dela gärna med dig till dina vänner också:) 

Artikelns författare
Johan Hedkvist

VD Rentl

Senaste nyheterna

2019.11.14
Vi sväljer mikroplast motsvarande ett kreditkort ...
2019.10.24
Under hösten kommer vi synas i en rad olika medie...
2019.07.24
Det är därför nu helt gratis att använda Rentl...
2019.03.14
Äntligen börjar våren sakta men säkert göra s...

Vanligaste frågorna och svaren

Hur betalar jag?

Du som ska hyra ett objekt kommer överens med uthyraren kring hur och när betalning för hyresobjektet ska ske.

Hur får jag betalt?

Du kommer överens med den som ska hyra avseende hur och när betalning för ditt uthyrningsobjekt ska ske.

När ska jag återlämna det jag hyrt?

Datum framgår av bekräftelsemejlet du fick vid bokningen. Normalt ska hyresobjektet återlämnas senast klockan 09.00. Du kan avtala om annan återlämningstid men då ska du och den som hyr ut kommit överens om detta skriftligen t ex via mejl.

Är mina saker försäkrade vid uthyrning?

Uthyraren ansvarar för att hålla Objektet (inklusive eventuell utrustning och inventarier) försäkrat och att försäkringen även omfattar uthyrning. Uthyraren ansvarar för att när så krävs inhämta godkännande från sitt försäkringsbolag för att hyra ut Objektet. Uthyraren ansvarar också för att hålla sig uppdaterad kring eventuella förändringar i de försäkringsvillkor som gäller för det uthyrda Objektet. Ansvaret gäller under hela hyresperioden och tills Objektet är återlämnat till Uthyraren.