Mysiga och familjevänliga Lofsdalen..

Mysiga och familjevänliga Lofsdalen..


2018.12.20
David Mattsson
992

Mysiga och familjevänliga Lofsdalen..

Julen står för dörren och i stora delar av vårt land har vintern fått ordentligt fäste. Julen är en högtid fylld av glädje och förväntan, men för många innebär den också en hel del stress. Kanske kan det vara en god idé att unna dig en skön, avkopplande skidsemester i vinter när allt har lagt sig?

Vi har nu via vårt samarbete med en stuguthyrare i Lofsdalen fått in flera jättefina stugor och lägenheter som kan hyras till riktigt bra priser. Boendena är moderna och välutrustade, med kök, braskamin och bastu. De finns i flera olika varianter, 6-12 bäddar och ligger centralt i vackra, mysiga och familjevänliga Lofsdalen. Det går också att hyra skotrar, badtunnor och mycket annat via Rentl.

Vi har flera funktioner för att du som uthyrare lättare ska kunna anpassa din uthyrning till att bli precis så som du vill ha den. Genom att välja "bokningsförfrågan" behöver du inte längre fylla i datum då ditt objekt är tillgängligt utan du får istället en fråga när någon vill hyra det. Vi har också lagt upp möjligheten att specificera en kortaste uthyrningstid och "avancerad orderläggning" där du kan sätta upp olika priser baserat på hur lång uthyrningstid det handlar om. Fler förbättringar är på gång inom kort.

Redan nu är det dags att lägga upp saker inför vår och sommarsäsongen; sommarstugan, båten, släp, hoppborg, husvagnen, kameran, saker inför fest och bröllop. Verktyg och maskiner. Det mesta du har hemma kan du faktiskt också lägga upp och hyra ut på Rentl. Bra för din ekonomi och bra för miljön. 

God Jul och Gott nytt år!
 

Artikelns författare
David Mattsson

Grundare Rentl

Senaste nyheterna

2019.11.14
Vi sväljer mikroplast motsvarande ett kreditkort ...
2019.10.24
Under hösten kommer vi synas i en rad olika medie...
2019.07.24
Det är därför nu helt gratis att använda Rentl...
2019.03.14
Äntligen börjar våren sakta men säkert göra s...

Vanligaste frågorna och svaren

Hur betalar jag?

Du som ska hyra ett objekt kommer överens med uthyraren kring hur och när betalning för hyresobjektet ska ske.

Hur får jag betalt?

Du kommer överens med den som ska hyra avseende hur och när betalning för ditt uthyrningsobjekt ska ske.

När ska jag återlämna det jag hyrt?

Datum framgår av bekräftelsemejlet du fick vid bokningen. Normalt ska hyresobjektet återlämnas senast klockan 09.00. Du kan avtala om annan återlämningstid men då ska du och den som hyr ut kommit överens om detta skriftligen t ex via mejl.

Är mina saker försäkrade vid uthyrning?

Uthyraren ansvarar för att hålla Objektet (inklusive eventuell utrustning och inventarier) försäkrat och att försäkringen även omfattar uthyrning. Uthyraren ansvarar för att när så krävs inhämta godkännande från sitt försäkringsbolag för att hyra ut Objektet. Uthyraren ansvarar också för att hålla sig uppdaterad kring eventuella förändringar i de försäkringsvillkor som gäller för det uthyrda Objektet. Ansvaret gäller under hela hyresperioden och tills Objektet är återlämnat till Uthyraren.