Hyra ut din toalett till någon!?!
    Hyra ut din toalett till någon?!?

Hyra ut din toalett till någon!?!


2016.10.12
Johan Hedkvist
1100

För de allra flesta är svaret nog ett klart nej, men inte för Maria Eriksson som just nu hyr ut sin toalett på Rentl. Hon använde först en app som hette Airpnp och som togs fram till Mardi Gras festivalen i New Orleans. Men appen visade sig inte fungera som den ska så Maria bestämde sig för att hyra ut toaletten på Rentl istället. Maria hyr även ut cyklar, en borr samt långfärdsskridskor på Rentl och det här med toaletten är kanske mest en rolig grej för att belysa att det egentligen inte finns några begräsningar för vad man kan hyra ut.

Maria har tidigare jobbat som politisk skribent men bestämde sig för att leva fullt ut med delningsekonomi under detta skottår och hon har sin blogg www.366daysofsharing.com där hon skriver om sina upplevelser inom delningsekonomin.

Hon saknade  konkreta framtidsvisionerna och tankar kring hur samhället ska utvecklas till det bättre och känner  att hon finner just detta inom delningsekonomin. Användarna har gräsrotsperspektiv och viljan att förändra saker och göra världen bättre utan att alltid invänta politiska beslut. Vi på Rentl kan bara skriva under på detta och tycker att det är ett modigt beslut att pröva på att fullt ut leva Delningsekonomi.

Vad har du för saker du kan tänka dig att hyra ut? Lägg i så fall ut dem på Rentl och vem vet du kanske också kan bryta dig loss från hamsterhjulet, åtminstone lite grann.

Spana in filmen!

Artikelns författare
Johan Hedkvist

VD Rentl