Nu tar vi in kapital för att växa ännu snabbare

2016.06.15
Johan Hedkvist
767

Nu tar vi in kapital för att växa ännu snabbare

Sedan vi lanserade vår kampanj på crowdfundingtjänsten FundedByMe den 10 juni har vi redan fått nästan 50% av aktierna tecknade!!! Fantastiskt!! Det känns så otroligt roligt att så många ser möjligheterna med att investera i vår snabbväxande tjänst och i den framväxande delningsekonomin. Möjligheterna är enorma och vi känner stor tillförsikt med att vi kommer nå vårt mål att bli den ledande uthyrningstjänsten i Sverige. 

Varför tar vi in kapital via Fundedbyme? Vi gör det för att ännu snabbare etablera oss som den självklara valet för uthyrning av de saker du har där hemma. Vi kommer att gasa på framåt för att bygga upp vår närvaro än mer och få in ännu fler objekt för uthyrning. Detta kommer att ske genom flera olika initiativ som ska stärka vårt utbud. För mer detaljer om våra planer kan ni läsa om det på vår kampanjsida på Fundedbyme http://bit.ly/Rentlcampaign

Vi tror att våra nya delägare kommer bli goda ambassadörer för vår tjänst och för delningsekonomin i stort. På så sätt hoppas vi kunna bidra till ett mer hållbart samhälle och större ekonomisk frihet för människor. Därför har vi också satt minsta teckningsbelopp lågt, till bara dryga tusenlappen så att så många som möjligt ska kunna vara med.

Så hoppa på tåget du med antingen genom att köpa en andel av bolaget eller genom att hyra eller hyra ut saker på Rentl. Eller varför inte både och? För du vill väl inte bli kvar på perrongen!?

Hälsningar
Johan och David
Grundarna av Rentl

Artikelns författare
Johan Hedkvist

VD Rentl